SIERADEN MAKEN, EEN KUNST

Basiscursus en Vintage gecombineerd met Moderne Elementen.  (Voorlopig alleen Halve Dag-cursus.)

Sieraden maken is een hobby die velen aanspreekt. Speelt u ook wel eens met de gedachte om zelf een sieraad te maken? Ik kan u daarbij helpen. Misschien heeft u zelfs thuis  nog sieraden of ornamenten liggen die u graag in een   nieuw en vooral apart sieraad zou willen verwerken. Want ook dat is mogelijk!

De workshop kan gevolgd worden  door beginners en gevorderden kunnen zich hierbij voegen. Ieder   krijgt op zijn eigen niveau les. Bovendien bent u door de kleine groep waar aan ik lesgeef, verzekerd van maximale aandacht.

Bent u met z`n tweeën, drieën of  maximaal vieren, dan kunt u contact met mij opnemen om een dag af te spreken. Bent u alleen, dan probeer ik een match te maken met een andere cursist. Elke werkdag en zaterdag is mogelijk.

Zelf ben ik al jaren  werkzaam als beeldend kunstenaar. Ik maak SCHILDERIJEN en SIERADEN   met goud- en zilver metaaldraad, (Tsjechische) kristal kralen,   edelstenen, zoetwater parels en andere materialen.  Voorbeelden daarvan zijn op deze website te zien.

Ik geef de WORKSHOP, van  een halve dag, bij mij thuis in Driebergen (provincie Utrecht). Een aantal belangrijke basistechnieken  komen aan bod, zodat u thuis verder kunt gaan.  In ieder geval gaat u, na een leuk dagdeel,   met één of meerdere aparte sieraden naar huis.

 

Halve dag ( ochtend of middag) inclusief  materialen, koffie/thee  met iets lekkers E 35,-

( uitgezonderd edelstenen, en dure metalen)

© 2013 - 2024 Atelierjose | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel